Engelsk manager: Jeg er tæt på fyring

Brendan Rodgers erkender, han er fyringstruet efter et skuffende efterår med Liverpool.
Brendan Rodgers er blevet stemplet som en fiasko af bookmakere, der regner med at ham mister sit job.
Brendan Rodgers er blevet stemplet som en fiasko af bookmakere, der regner med at ham mister sit job. Foto: /AP

I foråret var Brendan Rodgers en succes, da han var tæt på at gøre Liverpool til engelsk mester. Et halvt år efter bærer han nu på fiasko-stemplet efter skuffende resultater i både Premier League og Champions League.

Manageren erkender, at han fyringstruet i en fodboldverden, hvor tiderne hurtigt kan ændre sig.

- Bookmakerne forventer tilsyneladende, at jeg mister mit job. Det er fodbold. For få måneder siden var jeg årets manager, og nu er jeg favorit til at blive fyret.

- I fodbold har man en meget kortsigtet tankegang, men man kan ikke gøre andet end af fokusere på sit aktuelle job og det, man stadig kan kontrollere. Jeg fokuserer på fodbold og præstationer. Det er mit ansvar at fjerne presset fra spillerne, siger Rogers.

Op til lørdagens kamp var det særligt målmand Simon Mignolet, han måtte forsvare. Belgieren har været impliceret i flere scoringer på det seneste og havde en stor andel Ludogorets' først scoring i Champions League onsdag aften.

- Det er ikke nemt. Kritikken kommer uanset, om den er fortjent eller ej.

- Vi har betalt mange penge for ham, og han har reddet os i andre kampe. Hans præstationer er som holdets, og vi skal blive bedre kollektivt, siger manageren.

Lørdag skal Liverpool møde Stoke på hjemmebane klokken 16. Inden den kamp ligger Liverpool nummer 12 med hele 18 point op til topholdet Chelsea.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.