Engangsknald? Gør det på disse tidspunkter

Der er tidspunkter, hvor det faktisk er en ret god idé at kaste alle forbehold over bord og sige ja tak til den person, du har lyst til.
Skal du over en ekskæreste, så er det en god mulighed for at flirte og måske gå skridtet videre med en anden
Skal du over en ekskæreste, så er det en god mulighed for at flirte og måske gå skridtet videre med en anden Scanpix

Et engangsknald kan være både godt og skidt, og ja lad os være ærlige…de fleste gange er det nok ikke dit livs bedste sex, du oplever, når du finder sammen med en kun for en nat.

Det kan afskrække mange fra at kaste sig ud i det, men faktisk er der tidspunkter, hvor det kan være en særdeles god idé, skriver Women’s Health.

LÆS OGSÅ: Sådan overlever du en HEL dag uden din smartphone

Ifølge forskning fra Cornell University kan et engangsknald give dig højere selvværd og nedsætte din stress ... så har du brug for det, så gør det, siger eksperterne.

Når du skal over en ekskæreste

Mange tænker, at engangssex er som at lege med ilden, når det i virkeligheden blot er at udnyttet singlelivet fuldt ud. Og er du lige blevet single og har du utrolig svært ved at komme dig over din eks, ja hvorfor så ikke kaste sig i armene på en ny.

En gammel devise sig jo, at den bedste måde at kommer over en på, er ved at ligge under en ny.

LÆS OGSÅ: Er dit hår farvet? Sådan plejer du det bedst

Det samme kan du gøre, hvis du gang på gang ender op med den samme useriøse fyr, som du kender godt, men ved aldrig vil være sammen med dig for alvor.

Det er du for god til, og vis både ham og dig selv, at du sagtens kan få andre…mind dig selv om, at der er andre fisk i havet.

Det samme skal du minde dig selv om, hvis du lever i en tørkeperiode. Bilder du dig selv ind, at du aldrig igen får muligheden for at have sex, at du aldrig igen møder en sød fyr og at du aldrig igen…stop dig selv.

Havet er fuld af fisk, du skal bare opsøge det og gør det nu, for jo længere tid du bilder dig selv ind, at du ikke kan, jo længere tid går der.

LÆS OGSÅ: Du skal altid gå på WC før og efter sex

Når du ikke kan lade være

Der findes selvfølgelig også andre mere glædelige grunde til at have en god omgang sex med en fremmed eller en ven … simpelthen når du ikke kan lade være.

Lad være med at slå dig selv i hovedet eller giv dig selv formaninger om, at du er billig, ude på et skråplan eller andet dumt…bare gør det.

Gør det, når du møder en lækker fyr på din ferie, eller når du igen igen smiler til den søde fyr på løberuten og han inviterer dig ud.

MEN pas på dig selv, tænk dig om og følg dine instinkter, og lad så være med at slå dig selv i hovedet bagefter, hvis du havde sjovt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.