Endnu et Fifa-topnavn trækker stikket

Kommunikations- og PR-direktør for Fifa, Walter De Gregorio, har opsagt sin stilling med øjeblikkelig virkning
Walter De Gregorio er det seneste Fifa-topnavn, som forlader det internationale fodboldforbund under den verserende skandale.
Walter De Gregorio er det seneste Fifa-topnavn, som forlader det internationale fodboldforbund under den verserende skandale. Foto: Ennio Leanza/AP

Der er ikke dage, som ligner hinanden i det internationale fodboldforbund (Fifa) for tiden. Og dog er der lidt fællestræk.

Hver dag byder på nye historier om korruption og bestikkelse, og mange dage er der flere, som forlader Fifa eller bliver anholdt. Torsdag var ingen undtagelse.

Fifa oplyser på forbundets hjemmeside, at kommunikations- og PR-direktør Walter De Gregorio har afleveret sin opsigelse og fratræder sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Hans job overtages midlertidigt af Nicolas Maingot, mens De Gregorio vil forblive som konsulent året ud.

- Walter har arbejdet fantastisk hårdt i de seneste fire år, og vi er taknemmelige for alt, han har gjort. Jeg er glad for, vi fortsat kan trække på hans kompetencer året ud, siger generalsekretær Jerome Valcke til hjemmesiden.

Walter De Gregorio har været i Fifa siden september 2011, og der står ikke noget i meddelelsen om, hvorfor han har valgt at sige op midt i det korruptionsstormvejr, der raser i forbundet i disse dage.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.