Endnu et barn i rækken: Johnny Reimar bliver oldefar

Om få dage udvides familien Reimar endnu en gang. Partykongen Johnny Reimars førstfødte barnebarn skænker ham et oldebarn.
Her ses Johnny Reimar sammen med barnebarnet Filis (tv) og datteren Lotte. Det er Filis som gør Johnny Reimar til oldefar. Billedet er taget i forbindelse med Johnny Reimars 70 års fødselsdag i 2013.
Her ses Johnny Reimar sammen med barnebarnet Filis (tv) og datteren Lotte. Det er Filis som gør Johnny Reimar til oldefar. Billedet er taget i forbindelse med Johnny Reimars 70 års fødselsdag i 2013. Foto: Keld Navntoft/Scanpix/arkiv

"Jeg har været på turné, havde ingen stor succes, men den kloge direktør klappede mig på skulderen, Johnny, sagde han, tag og hør ..."

Sådan indledes den måske største dansk top-succes, "Du burde købe dig en tyrolerhat", for den nu 73-årige Johnny Reimar.

Man han har ikke kun haft succes som sanger, guitarist, producer, tekstforfatter og tv-vært. Han har også haft succes rent familiemæssigt.

Oldefar om nogle dage

Seneste succes på familie-fronten er nemlig, at barnebanet Filis har termin 31. august og nedkommer således i nærmeste fremtid med Johnny Reimars første oldebarn, skriver Her og Nu.

- Når jeg ser hende, er jeg lige ved at tude. Det er så syret, at min lille pige går rundt med sin lille pige inde i maven, fortæller Lotte Reimar, som er Filis' mor og Johnny Reimars datter til ugebladet.

Lotte Reimar fortæller desuden, at Filis er den mest rolige højgravide, hun har mødt i sit liv.

Lotte Reimar har sammen med sine søskende gjort Johnny Reimar til seksdobbelt bedstefar.

- Far glæder sig meget til at blive oldefar. Filis er også hans første barnebarn, så der er orden i tingene, når hun også leverer det første oldebarn, siger Lotte reimar til Herog Nu.


Der er fortsat bud efter Johnny Reimar. I slutningen af maj blev partykongen kronet endnu en gang, da han blev karnevalskonge i Aalborg. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.