Endnu en person smittet med Ebola i USA

Og igen er det en ansat på hospitalet i Dallas, hvor der har været en ´sikkerhedsbrist´ i forbindelse med behandlingen af en nu afdød afrikansk Ebola-patient.
Henter afspiller ...
/ritzau/

Endnu en amerikaner er blevet testet positiv for Ebola i Texas, oplyser USA's sundhedsmyndigheder onsdag.

Det er dermed den anden amerikaner, der er blevet smittet i landet, efter en 26-årig sygeplejerske blev erklæret smittet i weekenden. Hun blev indlagt i Dallas på samme hospital, hvor hun var blevet smittet af en afrikansk patient. Og onsdagens nye smittede er ligeledes en ansat, der har været i kontakt med den nu afdøde smittebærer, 'Patient Zero,' der var en 42-årig mand, der var fløjet til Texas fra Liberia i Vestafrika. Han døde onsdag i sidste uge.

Der er endnu ikke offentliggjort identitet eller yderligere detaljer om onsdagens smittede person, udover at det var en sundhedsarbejder på hospitalet i Dallas.

Det har allerede skabt stor kritik af sundhedsvæsnet, at en sygeplejerske er blevet smittet, fordi der var en såkaldt 'brist' i sikkerhedssystemet, og med endnu en Ebola-smittet ventes kritikken at vokse yderligere. Medvirkende: Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.