Ena og Thomas sammen igen

Vinderne af dette års Vild med dans kan ikke få nok af hinanden, og de dukkede derfor op sammen til TV 2's årskavalkade i Operaen.
Danse-parret strutter af sundhed og glæde på den røde løber. 
Danse-parret strutter af sundhed og glæde på den røde løber.  FOTO: Scanpix

De vandt Vild med dans, og så farvede Ena Spottag håret lilla. Det er det stadig, viser et foto af Thomas Evers Poulsen og Ena Spottag fra gårsdagens, tirsdag, TV 2-fest i Operaen i København.

Her var danse-parret dukket op sammen, og lod sig glade fotografere på den røde løber.

Parret havde i dagens festlige anledning sørget for at matche hår og butterfly. Ena Spottag har tidligere fortalt, at håret er blevet lilla som en reaktion på alt det, der er sket i hendes liv den seneste tid:

- Nej, nej. Det er min måde at reagere på, når der sker noget stort i mit liv. Det har været en piercing eller tatovering. Sidst var det en blå plet i håret, og nu farvede jeg håret lilla. Når man har været helt deroppe, skal der ske noget, har hun sagt til BT

Er begyndt at træne sammen

Det glade dansepar har efter finalen holdt fast på det venskab, der har udviklet sig mellem dem. De har tidligere fortalt til HER&NU, at de her i julemåneden har aftalt at bage julekager og følges til fitness.

Når de ikke gør det, eller tager til rød-løber-arrangementer sammen, overvejer Ena Spottag at kigge sig om efter en kæreste, skriver BT:

- Jeg har heller ikke haft tid til at date eller gå tur med søde fyre de sidste mange måneder. Det kunne da være meget rart, at der skete noget. Jeg føler, jeg er kommet lidt ud af min skal under "Vild med dans", men jeg er stadig virkelig dårlig til det med mænd.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.