Ena giver dommere i Vild med dans lussinger

Hun vandt 'Vild med dans', men det var ikke med dommernes gode vilje, og nu taler Ena ud og fortæller, at hun ikke har meget til overs for netop dommerne.
Så glade så Ena og Thomas ud, da de vandt Vild med dans.
Så glade så Ena og Thomas ud, da de vandt Vild med dans. FOTO: Scanpix

- Britt Bendixen og Jens Werner er nogle grineren typer, men jeg synes ikke, han taler pænt til piger. Det virker som om, han har et underligt kvindesyn. Han er hele tiden i forsvar på en eller anden måde. Det må han da også selv om. Han har nok nogle issues som fylder rigtig meget, siger Ena Spottag til Her&Nu

Så direkte kan det siges. Vinderen af 'Vild med dans' er ikke begejstret for dommernes opførsel i tv-programmet, der netop er sluttet på TV 2.

De to andre dommere, Nikolaj Hübbe og Anne Laxholm, har i Enas øjne noget mere troværdighed, så dem respekterer hun lidt mere. Men alt i alt har hun ikke meget godt at sige om dommerne.

Ros og dårlige karakter

Den 30-årige skuespiller dansede i det populære program med Thomas Evers Poulsen, og hun er ikke træt af dommerne uden grund.

Nej, hun synes bestemt, de har opført sig tåbeligt i programmet. Det, de har sagt af kritik og ros, har sjældent kunne ses i deres karakter, og sådan noget irriterer Ena:

- Tit har jeg ikke forstået sammenhængen, når dommerne har kommenteret og afgivet point. Altså når kommentarerne har været meget positive, men pointene ikke er fulgt med. Jeg har spillet meget musik. Derfor ved jeg en masse om rytme og kan se, hvis nogen har danset fuldstændigt ude af takt, men alligevel fået højere point end os. Det synes jeg faktisk har været forvirrende, fortæller Ena til ugebladet.

Ena Spottag siger, at hun til sidst opgav at imponere dommerne, for de kunne ikke lide hende. Og det kunne hun leve med, men hun hadede, når andre blev uretfærdig kritiseret af dommerene, og det skete altså også.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.