En kvinde var årsag opløsning i Dizzy Mizz Lizzy

Tim Christensens tidligere kæreste, Pernille Rosendahl, havde en finger med i spillet, da rock-drengene gik fra hinanden i 1998 efter kun to pladeudgivelser.
Ny bog går bag om Dizzy Mizz Lizzy.
Ny bog går bag om Dizzy Mizz Lizzy. FOTO: Scanpix

Det var helt klart en splittelse, at jeg teamede op med Pernille, fordi der gik John og Yoko i den. Det var så intenst, så hun var med overalt, siger Tim Christensen i en ny bog om bandet.

Den nye bog er skrevet af forfatteren Jan Poulsen. Den hedder
'Dizzy Mizz Lizzy - En drengedrøm' og er baseret på interviews med bandmedlemmerne og andre personer omkring dem.

Mange har i årenes løb spekuleret over, hvorfor bandet gik i opløsning, især fordi de var enormt populære. Og det kommer bogen faktisk ind på, skriver Ekstra Bladet.

Her forklarer de andre bandmedlemmer, at Tim Christensen og Pernille Rosendahls forhold var en intens faktor i den periode. De kaldte dem John og Yoko Ono bag deres ryg.

Hun gav ham luft

Tim Christensen  vidste ikke, at de gamle bandmedlemmer kaldte dem det, men han kan sagtens forstår sammenligningen, siger han.

Selv Pernille Rosendahl forstår, at hun fyldte meget i bandet:

- Tim havde gået rigtig meget alene med mange ting, og dét pludselig at møde en fælle med helt den samme interesse var godt for ham, men jeg tror også, at han var ked af, at det ikke var hans bandmedlemmer, der havde den interesse. Hans musikalske verden åbnede sig, og han begyndte at stille nogle krav til dem, som de ikke kunne indfrie, og så tænkte han, at der var mig på den ene side, og der var de to andre på den anden, fortæller Pernille Rosendahl i bogen.

Sangerinden var altså ikke en direkte årsag til bandets opbrud, men hun var en del af den. De andre bandmedlemmer fortæller i bogen, at kæresteforholdet fjernede et fokus.

- Det fjernede afgjort noget kemi imellem os, da Tim og Pernille begyndte at komme sammen, men samtidig kunne jeg også se to mennesker, der var dybt forelskede i hinanden. Og så er den ikke længere. Jeg syntes, at det på et tidspunkt fyldte meget, og sådan tror jeg også, at Søren havde det, men vi hev ikke fat i det dengang. Der var ingen konfrontation, men der var tidspunkter, hvor vi syntes, at det var for meget, siger bassist Martin Nielsen.Sangerinden Pernille Rosendahl fortæller om sit forhold til Tim Christensen i ny bog.
FOTO: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.