En bil er ramt af skud i København

Fredag aften er en bil med tre personer blevet ramt af skud i den københavnske bydel Husum, oplyser politiet.
Politiet rykkede fredag aften ud til et skyderi på Frederikssundsvej i Husum i København. Tre personer er kørt på Rigshospitalet. .
Politiet rykkede fredag aften ud til et skyderi på Frederikssundsvej i Husum i København. Tre personer er kørt på Rigshospitalet. . Foto: Colourbox/free

Tre personer er blevet kørt på Rigshospitalet efter et skyderi fredag aften på Frederikssundsvej i bydelen Husum i København.

Det oplyser vicepolitiinspektør Brian Belling, Københavns Politi.

- En bil er blevet beskudt, da den kom kørende på Frederikssundsvej. Bilen forulykkede, og de tre personer i bilen er kørt på sygehuset, siger Brian Belling.

Politiet er midt på aftenen fredag på Rigshospitalet for at afhøre de tre personer om skudepisoden. Der er endnu ikke oplysninger om deres forklaring.

Der er ikke oplysninger om, hvor mange skud der er blevet affyret, og om alle tre personer i bilen er ramt. Der er heller ikke oplysninger om, hvorvidt nogen er i livsfare.

Skudepisoden skete nogle hundrede meter fra vejen Åfløjen og i nærheden af kommunegrænsen til Herlev, oplyser Brian Belling.

Frederikssundsvej er fredag aften spærret, og området omkring den beskudte bil undersøges af politi med hunde.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.