En 25-årig mand er ramt af skud ved værtshus på ydre Nørrebro

Vidner har set biler forsvinde fra stedet, efter at der lørdag morgen blev affyret skud i København.
Politiet efterforsker lørdag en skudepisode foran et værtshus på hjørnet af Glentevej og Nordre Fasanvej på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest i København. En 25-årig er blevet ramt af et skud, men er ikke i livsfare. Arkivfoto.
Politiet efterforsker lørdag en skudepisode foran et værtshus på hjørnet af Glentevej og Nordre Fasanvej på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest i København. En 25-årig er blevet ramt af et skud, men er ikke i livsfare. Arkivfoto. Foto: Colourbox/Free

En 25-årig mand blev ramt, da der lørdag morgen blev affyret skud på hjørnet af Nordre Fasanvej og Glentevej i København.

Den centrale efterforskningsleder Gunnar Nørager, Københavns Politi, oplyser, at den unge mand er blevet kørt på sygehuset til behandling.

- Han er ikke umiddelbart i livsfare, siger han.

Københavns Politi efterforsker skudepisoden, der fandt sted ved et værtshus på Nordre Fasanvej i nærheden af Nørrebro Station.

Politiet oplyste tidligere lørdag, at der er fundet to skudhuller i et vinduesparti på værtshuset. Ifølge Gunnar Nørager undersøger politiet nu, om skudhullerne stammer fra skudepisoden lørdag morgen.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet kort efter klokken 9.

Ifølge den centrale efterforskningsleder var der uden for værtshuset opstået nogle uoverensstemmelser i en gruppe på fem-seks personer.

- Der blev slået med flasker og afgivet skud formentlig med en pistol, siger Gunnar Nørager.

Der er endnu ikke oplysninger om, hvad konflikten drejede sig om, og politiet har endnu ikke kunnet afhøre det 25-årige offer.

Efter skuddene spredtes gruppen for alle vinde til fods og i biler.

Vidner har fortalt, at to biler kørte fra stedet, efter at der var blevet skudt.

Politiet er lørdag i gang med at afhøre vidner i området, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Nordvest. Desuden undersøges gerningsstedet af politiets teknikere.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.