Emilie-sagen: Finns hus ransaget for femte gang

67-årige Finn Petersen får lige nu sit hjem ransaget for femte gang i sagen om den forsvundne Emilie Meng.

Se flere videoer på Localeyes.dk
Henter afspiller ...
Se flere videoer på Localeyes.dk

Siden den 10. juli har både politiet og almindelige danskere finkæmmet området omkring Korsør i jagten på Emilie Meng, der forsvandt efter en bytur med et par veninder.

I dag er politiet i gang med en ransagning af en bolig i Korsør. 

67-årige Finn Petersen fortæller til BT, at det er hans hus, der lige nu er ved at blive gennemsøgt.

- Jeg er på vej hjem lige nu, da jeg er blevet ringet op af politiet, fordi de er i gang med en ransagning af mit hjem. Jeg er fuldstændigt oprørt indvendig, siger han til BT.

Den 67-årige har tidligere fået sit hjem undersøgt fire gange i forbindelse med sagen om den forsvundne Emilie Meng. Politiet udtalte i den forbindelse til BT, at sagen var lukket, og at Finn Petersen ikke længere var under mistanke. 

- Jeg troede denne her sag var afsluttet. De har jo været der med lys og varmesøgere for at finde ud af, om der var hulrum i mit hus, men nu kommer der så teknikere fra København og splitter mit hus ad, og jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre, siger Finn Petersen til BT.

Ifølge politiet er det nye oplysninger, der nu får dem til at ransage boligen endnu en gang. Politiinspektør Kim Kliver understreger over for Ritzau, at der ikke på nuværende tidspunkt er nogen tegn på, at Emilie Meng skulle befinde sig i boligen, hvor der ransages.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.