Emilie-sagen: Eftersøgning i jylland gav måske nye spor

En frivillig eftersøgning efter Emilie Meng i Jylland resulterede i indleverede sager til politiet. Det er endnu uvist, om sagerne har noget med den forsvundne teenagepige at gøre.
En gruppe frivillige ledte i går efter Emilie Meng i Jylland. 
En gruppe frivillige ledte i går efter Emilie Meng i Jylland.  Privatfoto brugt med tilladelse fra familien.

Lørdag eftermiddag mødte 20 frivillige op i et skovområde i Midtjylland. Her var deres fælles mission at lede efter spor fra den forsvundne Emilie Meng fra Korsør. Det skriver BT

Den 18-årige Emilie Meng har været sporløst forsvundet siden 10. juli, hvor hun sagde farvel til to veninder efter en bytur. 

Det var Malene Christensen fra Esbjerg, der havde arrangeret gårsdagens eftersøgning af Emilie Meng i Jylland.

Eftersøgningen fandt sted, fordi Zuzu Heidelbach, der er en veninde af Emilie Mengs fætter, havde modtaget et tip fra en clairvoyant. Den synske person mente, at Emilie Meng kunne findes i et skovområde mellem Lindved og Øster Snede nær Hedensted.

Muligvis nye spor 

Under eftersøgningen blev der fundet forskellige sager.

Men da fundene er indleveret til politiet, er det fortroligt, hvilke slags ting der er tale om. Ligesom det endnu ikke vides, om det har noget med Emilie Meng at gøre.

Det skriver iværksætteren af eftersøgningen, Malene Christensen, på Facebook.

Godt teamwork 

Malene Christensen fortalte i går til BT, at gruppen af frivillige havde arbejdet godt sammen, selvom de fleste ikke kendte hinanden på forhånd.

- Jeg synes, vi har gjort det super godt idag. Vi sidder alle med ridser fra brombærbuske og brændende hænder fra brændenælder osv. Vi havde et super sammenhold uden at kende hinanden. Alle var klar og motiverede. Det er rart at sidde nu og vide, at vi har kunnet gøre noget og gjort det, siger hun til BT.

Blandt de frivillige var nogle kommet hele vejen fra Sønderborg, fortalte Malene Christensen avisen. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.