Emilie efterlyst via Interpol: Politiet efterforsker bredt

Politiet arbejder med flere teorier i sagen om forsvundne Emilie Meng.
Sådan ser efterlysningen af Emilie Meng ud på Interpols hjemmeside.
Sådan ser efterlysningen af Emilie Meng ud på Interpols hjemmeside. Foto: Screendump fra Interpols hjemmeside

Det er snart tre måneder siden, at Emilie Meng fra Korsør forsvandt efter en bytur.

Mens adskillige frivillige har ledt efter den 18-årige pige i deres fritid, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyst Emilie Meng via Interpol siden slutningen af juli måned.

Således optræder hun i den internationale politimyndigheds register over forsvundne personer.

Og selvom Interpol-efterlysningen ikke decideret har kastet henvendelser af sig, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet, at man har fået opkald om, at Emilie Meng skulle opholde sig i udlandet.

- Der har været nogen, som har ment, at hun er set forskellige steder. Blandt andet i Tyskland og Sverige. Men det har vist sig, at det ikke er hende, man har set, siger Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Politiet har siden 10. juli, hvor Emilie Meng forsvandt, arbejdet med en ’bred’ efterforskning og flere forskellige teorier i efterforskningen. Hun kan være død, rejst væk eller bortført.

- Når der ikke er nogen spor, som kan give anledning til, at en teori er mere nærliggende end en anden, så må man arbejde bredt. Hvordan vi konkret har gjort, kan jeg ikke komme ind på af hensyn til efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet modtager fortsat meget gerne tip fra borgere, der mener, de kan hjælpe med efterforskningen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.