Elton John styrter i stol-stunt

I forbindelse med et velgørenhedsarrangement tiltede musikeren Elton John på sin stol, da han overværede en tenniskamp som træner.
Her ses musikeren Elton John til koncerten i november i Forum, hvor han havde mere held med at sidde på en stol.
Her ses musikeren Elton John til koncerten i november i Forum, hvor han havde mere held med at sidde på en stol. Foto: Mogens Flindt/Polfoto

Normalt har han fuld kropskontrol, når han lader sine velspillende fingre spankulere over pianoet, men anderledes er evnen med balancen.

Det oplevede musikeren Elton John, der søndag var hovedpersonen i et dramatisk styrt på en stol. Den 67-årige musiker mistede pludseligt balancen, tippede bagover og rev to andre stole med sig i faldet.

Det skriver msn.com.

Musikmageren sad på sidelinjen og overværede en tenniskamp for velgørenhed på den sidste dag for Statoil Masters-turneringen, og det var her, at "Your Song"-sangeren tiltede.

John havde meldt sig som holdkaptajn i tenniskampen til fordel for sin "Elton John AIDS Foundation."

- Alle ved, at jeg elsker tennis. Jeg takker vores sponsorer og alle vores venner i tennisverdenen, der støtter os, sagde John inden turneringen i en erklæring.

- Vi mener, at vi sammen kan bidrage med at skabe en aids-fri fremtid, og overskuddet fra eventen vil hjælpe os med at komme tættere på det mål ved at give adgang til livreddende behandling til flere mennesker, der har hiv i Afrika, lød det videre fra sangeren.

Og som om at tabet af balancen ikke var nok, så tabte Elton Johns hold også tenniskampen.

Se stol-styrtet her

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.