Ellen Hillingsø: Min største succes er mit gode humør

Hun er tv-aktuel i serien ”Rita” og er en sand humørbombe, der har mange jern i ilden og derfor ind imellem skal lære at disponere sin energi lidt bedre.
Hun er aktuel i "Rita" - hør hende fortælle om manglende energi og et godt humør
Hun er aktuel i "Rita" - hør hende fortælle om manglende energi og et godt humør Scanpix/Niels Alhmann Olesen

Det handler ikke om karrierer og penge, når Berlingske spørger Ellen Hillingsø, hvad hendes største succes har været:

- At jeg har kunnet holde humøret oppe så længe, siger hun.

LÆS OGSÅ: Disse fem fejl laver du, når du føntørrer hår

Hun forklarer, at hun selv synes, at hun har navigeret godt rundt i sit arbejdsliv og er stolt af, at hun har været i stand til at udfordre sig selv. Hvad hun til gengæld ikke er så god til, det er at bruge sin energi godt. Det ville hun gerne ændre på:

- Måske at jeg ind imellem tager lidt for meget ind på mit bord. Engang sagde jeg til min bror, som er læge, at jeg ikke havde noget energi. ”Vrøvl,” svarede han, ”Du har masser af energi, du bruger den bare forkert.”

Det er altså en af de ting, Ellen Hillingsø gerne vil være bedre til. Men det er svært, når mange gode projekter byder sig til. For tiden er hun aktuel i ”Rita” og har samtidig med optagelserne til den optrådt en del på teatret. Programmet har altså været tætpakket.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Din mand er tiltrukket af din mor

Hårdt arbejde og overskud

Det bliver arbejdet hårdt, men det ændrer ikke ved Ellen Hillingsøs humør. Hun forsøger at efterleve sit motto, der netop handler om at arbejde hårdt og være sød ved mennesker.

LÆS OGSÅ: Weekend-fejlene, der ødelægger den næste uge

Men hun føler sig også heldig, for livet og for de ting, som livet byder hende, fortæller hun til Berlingske. Det er det karaktertræk, hun er gladest for hos sig selv:

- At jeg aldrig nogensinde tager noget for givet. Jeg har en stor taknemmelighed over mine relationer og det, jeg modtager fra andre, siger hun, for intet her i livet er jo givet på forhånd.

Læs hele interviewet på Berlingske

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.