Elizabeth irettesætter William på balkonen

Dronningemoren bad sit ældste barnebarn om at rejse sig op, mens den britiske offentlighed kiggede på.
Dronning Elizabeth er kendt for at være en bestemt dame. Og det fik prins William at opleve på nært hold.
Dronning Elizabeth er kendt for at være en bestemt dame. Og det fik prins William at opleve på nært hold. Foto: Alastair Grant/AP

- Stand up, William!

Sådan lød det kort og bestemt, da dronning Elizabeth kommanderede sin sønnesøn til at rejse sig op i stedet for at sidde på hug, da den kongelige familie var samlet på balkonen i Buckingham Palace.

Sådan tolker og oversætter flere britiske medier, herunder Hello! Magazine, det i hvert fald, da Elizabeth, der alle dage har haft ry for at være en bestemt kvinde med styr på formaliteterne, puffede prins William på skulderen.

Prins William var netop gået i knæ for at kommunikere med sin søn, den toårige prins George, der tilsyneladende havde svært ved at stå stille på balkonen, da han pludselig selv fik ordrer fra kongehusets øverstkommanderende.

Den 33-årige prins rejste sig straks uden at brokke sig, mens lillebror prins Harry smilende overværede situationen bagfra. Harry rettede dog selv ryggen, inden dronningen vendte sig om i hans retning, skriver Hello! Magazine.

Kongefamiliens samlede hilsen fra balkonen skete i anledning af den årlige militærparade "Trooping the Colours".

Billederne og en kort video kan ses her: http://www.hellomagazine.com/royalty/2016061631946/queen-telling-prince-william-off-gif/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.