BETALT INDHOLD

Eksperter: Sådan får du multiorgasmer som mand

I mange år har multiorgasmer udelukkende været forbeholdt kvinderne. Men ifølge eksperter på området er det altså også muligt for mænd at få mere end én orgasme pr. samleje.

I samarbejde med Mathilde Mackowski fra Sinful.dk har vi undersøgt, hvordan du som mand kan opleve de såkaldte multiorgasmer.

For på trods af, at det kan være meget svært for en mand, at opnå mere end én udløsning uden en pause på mindst 30 minutter, forklarer dr. Jonathan Stegall, at du som mand sagtens kan få orgasme uden at ejakulere.

”Ligesom der findes forskellige kvindelige orgasmer, kan mænd også opleve andre former for orgasmer end den, der medfører ejakulation, hvilket gør det muligt for manden at opleve de såkaldte multiorgasmer” udtaler dr. Jonathan Stegall.

Disse tre ting skal du gøre for at få multiorgasmer

Ifølge eksperterne er der tre regler du skal følge, hvis du som mand ønsker at få multiorgasmer.

1. Tjek op på dit testosteron-niveau

Først og fremmest pointerer dr. Jonathan Stegall vigtigheden af mandens testosteron-niveau, når det kommer til sex.

”Mange tror, at det kun er ældre mænd, der har et for lavt indhold af testosteron i blodbanen, men jeg ser også denne problematik hos mange unge mænd i 20’erne og 30’erne” udtaler dr. Jonathan Stegall.

Så selvom du ikke oplever symptomer på et lavt niveau af testosteron, anbefaler dr. Jonathan Stegall alligevel, at du tjekker op på det, hvilket du kan gøre ved at få taget en blodprøve hos din egen læge.

2. Styrk dine bækkenbundsmuskler

”Nogle mænd får multiorgasmer uden at gøre noget særligt, mens andre skal arbejde for det”, fortæller sexolog Yvonne K. Fulbright.

Derfor mener hun, at det kan være nødvendigt at træne dine bækkenbundsmuskler, da det er denne, du bruger til at kontrollere dine udløsninger med.

”Hvis du som mand er i stand til at tilbageholde din udløsning i forbindelse med orgasmen, bliver du i stand til at opleve flere orgasmer på en gang, da du undgår den såkaldte refraktærperiode” forklarer sexolog Yvonne K. Fulbright.

Du kan styrke dine bækkenbundsmuskler på samme måde, som når du holder dig, når du skal tisse. Du skal holde spændingen i 10 sekunder, inden du slipper og gentager.

En anden måde at træne sin udholdenhed, er ved at bruge den berømte Tenga Fliphole, som giver mænd en realistisk og intens stimulation, hvilket føles som samleje. Ved at bruge denne, kan mange mænd træne sig op til at holde meget længere i sengen.

3. Prøv nye sexstillinger

Sidst men ikke mindst skal du være i stand til at kontrollere din ejakulation under sex, hvilket du, ifølge sexterapeut Jane Greer, kan gøre ved at afprøve forskellige sexstillinger.

”Det er vigtigt at finde en sexstilling, hvor du nemt kan komme til at spænde op i din bækkenbund og eventuelt trække dig ud, når du føler, at udløsningen er på vej” siger Jane Greer.

Hun anbefaler, at I forsøger jer med at have sex i en stol, hvor kvinden er siddende, mens du som mand er øverst og derved har mulighed for at rejse dig, når klimaks er ved at nærme sig. På den måde skulle du være i stand til at holde ejakulationen tilbage men stadig få orgasmen.

Få en helt anderledes oplevelse på en nem måde

Selvom denne form for orgasme, kræver lidt arbejde, er det en helt anderledes oplevelse for manden at få orgasme uden udløsning.

Og ifølge stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, er der rigtig mange mænd, som er på udkig efter dette.

”Vi har på det seneste set en stigende interesse i sexlegetøj til mænd, da de er ved at få øjnene op for, at dette kan være vejen til at nye seksuelle oplevelser” siger Mathilde Mackowski.

Derfor kan det anbefales at udforske de mange tilbud, der findes til mænd. Du kan blandt andet prøve dig frem med en vibrerende penisring, der forstærker nydelsen under sex.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.