betalt indhold

Ekspert: Her er mit tip til et bedre sexliv

Læs eksperternes bud på et bedre sexliv

Der er mange måder, at få et bedre sexliv på. Men nogle gange, er vejen derhen lettere end forventet.

Sådan mener den amerikanske ekspert og gynækolog Mary Jane Minkin, der mener at svaret ganske enkelt er glidecreme.

Mathilde Mackowski fra Sinful.dk giver også sit bud med, og forklarer, hvilken type glidecreme, som er godt at anvende.

Læs derfor med her, og få 3 gode grunde til at bruge glidecreme og gøre sexlivet endnu bedre.

Gør jeres sexliv meget bedre med glidecreme

 1. Det udgør forskellen på god og fantastisk sex

Den lette vej til bedre sex, er ifølge Mary Jane Minkin, altså mængden af glidecreme. Dette udgør nemlig forskellen på god og fantastisk sex.

- Tilstedeværelsen af smørelse er kvindekroppens måde at fortælle, at den er ophidset. Derfor er det simpelthen umuligt at have behagelig sex uden, pointerer Mary Jane Minkin.

Her kan glidecreme være det, der skal til, for at gøre oplevelsen perfekt for begge parter.

2. En tredjedel af unge kvinder har problemer med tørhed

Da enhver kvindes udskillelse af vaginalt sekret er forskellig, er det umuligt at sige, hvor meget væske, der præcis skal være til stede, for at kvinden er klar til sex. Dog har de fleste kvinder selv en fornemmelse af, hvornår det er nok.

Der er mange andre faktorer, som påvirker produktionen af vaginalt sekret. Det gør, at der ikke altid produceres nok til at skabe den perfekte glidning under samlejet, selvom kvinden har lysten til at dyrke sex med sin partner.

Faktisk viser det sig, at en tredjedel af unge kvinder oplever vaginal tørhed, hvilket er problematisk ifølge den amerikanske sexolog Patti Britton.

- Jeg ser mange unge kvinder i min hverdag, som oplever tørhed i underlivet. Det er et problem, da det kan give ømhed og rifter. Rifterne kan i sidste ende medføre en infektion. Derfor er det virkelig vigtigt, at der er glidning under samlejet, udtaler Patti Britton.

- Og hvis et længere forspil ikke hjælper, er glidecremen altså jeres nye bedste ven, slutter Patti Britton af.

3. Kvinder, der bruger glidecreme, oplever større tilfredshed

Selvom du som kvinde ikke har problemer med at producere vaginalt sekret, kan du alligevel opleve, at glidecremen forbedrer samlejet.

Sådan forholder det sig i hvert fald ifølge et amerikansk studie, hvor de medvirkende kvinder, som brugte glidecreme i forsøgsperioden, rapporterede en betydelig højere tilfredshed under sex sammenlignet med dem, der ikke gjorde.

Forskeren bag studiet Debby Herbenick mener derfor, at det er rimeligt at konkludere, at det var glidecremen, som gjorde forskellen.

Sådan finder du den rette glidecreme

I dagens Danmark findes der et utal af forskellige glidecremer på markedet. Derfor er det ifølge stifter af Sinful, Mathilde Mackowski, vigtigt, at du ved, hvad du er på udkig efter, når du går på jagt efter en glidecreme, der passer lige præcis til jer.

- Der findes rigtig mange glidecremer derude. Derfor er der en række ting, du skal være opmærksom på, når du køber en glidecreme, siger Mathilde Mackowski.

- Blandt andet skal du holde dig til de vandbaserede glidecremer, hvis I bruger kondom som prævention eller sexlegetøj, der er lavet af silikone. En silikonebaseret glidecreme er derimod perfekt til sex og sensuel massage, som ikke involverer kondomer eller sexlegetøj. Denne glidecreme har nemlig en fantastisk glideevne og efterlader samtidig huden silkeblød,  fortsætter Mathilde Mackowski.

Afslutningsvis anbefaler Mathilde Mackowski en glidecreme med stimulerende og kildende effekt, da den kan give helt nyt liv til hverdagens sexliv.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.