Egedal-spiller om pokaleventyr: Ikke til at beskrive

SC Egedal slog FC Nordsjælland ud af DBU Pokalen, og det har danmarksseriespillere svært ved at sætte ord på.
Superligaklubben FC Nordsjælland er sensationelt færdig i pokalturneringen, DBU Pokalen. Superligaholdet tabte efter forlængelse og straffesparkskonkurrence til SC Egedal, der spiller i Danmarksserien. (Arkiv)
Superligaklubben FC Nordsjælland er sensationelt færdig i pokalturneringen, DBU Pokalen. Superligaholdet tabte efter forlængelse og straffesparkskonkurrence til SC Egedal, der spiller i Danmarksserien. (Arkiv) Foto: MIKKEL KHAN TARIQ/POLFOTO

Pokalfodbold er stedet for de helt store overraskelser, og en af de største i lang tid fandt sted onsdag aften på Ølstykke Stadion, dag SC Egedal fra Danmarksserien slog superligaholdet FC Nordsjælland ud efter forlængelse og straffespark.

- Det er rigtig, rigtig stort for os spillere og så sandelig også for klubben. Det er noget af det største, vi har præsteret, og noget af det største man har prøvet som spiller. Det er slet ikke til at beskrive, siger Søren Rasmussen til bold.dk.

Han spillede selv lidt mere end en time af kampen, der endte 1-1, hvorefter forlængelsen endte målløs - og straffesparkskonkurrencen faldt ud til det undertippede hjemmeholds fordel.

- De første 45 minutter er vi spillet meget langt ned i egen hule, men i takt med at de bliver lidt mere utålmodige og frustrerede, så begynder vi også at få et par enkelte chancer.

- Og så står vi ekstremt godt på banen resten af kampen, og så har vores målmand en tre-fire afgørende redninger, fortæller Søren Rasmussen.

Anden runde af DBU Pokalen blev endestationen for flere superligamandskaber.

Tirsdag røg Hobro ud til AGF, og onsdag røg både FC Nordsjælland og OB ud. OB tabte til Brønshøj.

ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.