Efterlyst mor med lille søn er mødt op hos politiet

Den 30-årig kvinde gik under jorden med sin lille søn, som Brønderslev Kommune ville tvangsfjerne.
Brønderslev Kommunes socialforvaltning har nu overtaget sagen, og den lille dreng er som planlagt afleveret til en plejefamilie, oplyser Nordjyllands Politi
Brønderslev Kommunes socialforvaltning har nu overtaget sagen, og den lille dreng er som planlagt afleveret til en plejefamilie, oplyser Nordjyllands Politi Foto: Scanpix / Arkiv

En 30-årig kvinde, der har været efterlyst siden 22. juni, da hun gik under jorden med sin lille søn, har tirsdag aften meldt sig til lokalpolitiet i Frederikshavn.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Moren forsvandt med sin søn, der er født 4. juni, da Brønderslev Kommune besluttede, at sønnen skulle tvangsfjernes, fordi han er truet på sundhed og udvikling.

I sidste uge lykkedes det så politiet at komme i kontakt med den 30-årige kvinde, og her blev det aftalt, at hun i denne uge skulle henvende sig til politiet. Det gjorde hun så tirsdag aften.

Brønderslev Kommunes socialforvaltning har nu overtaget sagen, og den lille dreng er som planlagt afleveret til en plejefamilie, skriver Nordjyllands Politi i pressemeddelelsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.