Efterlyst for overfald på ung kvinde er blevet anholdt

Politiet har sigtet manden, der menes at stå på det grove overfald på en 19-årig kvinde på Friheden Station i Hvidovre ved København.
Gerningsmanden blev fanget på et overvågningskamera, og i dag valgte politiet at offentliggøre billedet. Nu er han anholdt.
Gerningsmanden blev fanget på et overvågningskamera, og i dag valgte politiet at offentliggøre billedet. Nu er han anholdt. Københavns Vestegns Politi

Politiet afblæser efterlysningen af den mand, der i weekenden overfaldt og slog en 19-årig kvinde på Friheden Station i Hvidovre ved København.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at manden er blevet anholdt og sigtet for overfaldet.

Politiet sendte tidligere på dagen et overvågningsfoto ud af manden. Det var taget på stationen, hvor han - kan politiet se på overvågningsvideoen - væltede kvinden omkuld og satte sig overskrævs på hende.

Hun råbte op, og så flygtede manden. Politiet kunne tidligere i dag ikke afvise, at der kan være tale om et voldtægtsforsøg.

Til Ritzau siger politiet her til aften, at manden stjal kvindens mobiltelefon, da han slog hende ned. Han tog den med sig, da han stak af.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.