Efterlyst: Afrikanere stjal iPad og skred fra massageregning

Nordjyllands Politi efterlyser to afrikanere, der lørdag har gjort sig uheldigt bemærket i Aalborg.
ARKIVFOTO: Nordjyllands Politi har efterlyst to afrikansk udseende mænd, der angiveligt har stjålet en iPad i Aalborg.
ARKIVFOTO: Nordjyllands Politi har efterlyst to afrikansk udseende mænd, der angiveligt har stjålet en iPad i Aalborg. Sonny Munck Carlsen/Scanpix

To afrikanere er efterlyst af Nordjyllands Politi for at have stjålet en iPad fra gambling-stedet Pit Stop på Vesterbro i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi til nordjyske.dk.

Lørdag omkring klokken 12, fik de to mænd udlånt iPad’en af Pit Stop, så de kunne spille på den, men kort efter fandt man ud af, at de var stukket af med den.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristen siger til nordjyske.dk, at de to kort tid efter angiveligt dukkede op på en massageklinik i Kayerødsgade.

- Her opstod uoverensstemmelser omkring betalingen. Ejeren af stedet så, at de to havde en iPad, og bad om at beholde den. Det kom man op og skændes om, og de to truede ejeren verbalt, inden de forlod stedet, siger Karsten Højrup Kristensen til nordjyske.dk.

Han oplyser, at de to afrikanere sandsynligvis kan se frem til en sigtelse for tyveriet af en iPad. Desuden vil politiet også gerne tale med de to om optrinnet på Kayerødsgade.

Signalementet på de to mænd:

A: mand, afrikaner, ca. 20 år, ca. 180 cm, kort kruset hår, skæve tænder, iført lys skjorte. Talte dansk med dialekt, påvirket af alkohol.

B: mand, afrikaner, ca. 180 cm høj, spinkel af bygning, næsten skaldet og iført grå trøje. Talte dansk uden dialekt.
Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.