Efterlyst 13-årig fik oplevelse for livet

Hvad der startede som enhver forældres mareridt endte lykkeligt, da en 13-årig tysk turist i går forsvandt fra en strand.
Vores 13-årige tyske ven fra Houstrup fik sig én på opleveren, da han blev "airborne", skriver politiet på Twitter.
Vores 13-årige tyske ven fra Houstrup fik sig én på opleveren, da han blev "airborne", skriver politiet på Twitter. Foto: Politiet/Twitter

Et par tyske forældre fik sig igår noget af en forskrækkelse, da deres 13-årige søn forvandt fra Houstrup strand. Heldigvis fik situationen en lykkelig slutning, da drengen flere timer senere blev fundet af en helikopter. Det skriver Ekstra Bladet.

Politiet satte det store skyts med helikopter og hunde ind, fordi den forsvundne dreng havde Downs syndrom og kun var iført badebukser, da han forsvandt.

Helikopteren søgte efter drengen fra luften.

- Undervejs til flyvning får de en beskrivelse af drengen, og med det fantastiske udstyr de har på sådan en helikopter, kan de tydeligt se drengen i strandkanten. De kan zoome helt ind på personen og se, at signalementet passer på drengen. De lander, hvor drengen er, og tager ham med til helikopteren for at flyve ham tilbage til sin familie, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ivan Gohr Jensen, til Ekstra Bladet.

Efterfølgende fik drengen en flyvetur i helikopteren. Noget han ifølge vagtchefen tog rigtig godt imod.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.