Efter serie-brande i Fjerritslev: Kender du denne mand?

Kraftig bygget mand eftersøges i forbindelse med brandene i Fjerritlev.
Genkender du manden, så kontakt politiet.
Genkender du manden, så kontakt politiet. Foto: Politiet

Se godt efter på videoerne, som du kan tilgå via linket under teksten. Kender du denne kraftigt byggede mand, så kontakt politiet på telefon 114.

Manden beskrives som bredskuldret og rundhovedet. Han eftersøges i forbindelse med brand-efterforskningen efter serie-brandene i Fjerritslev.

Der er ingen præcis geografi tilknyttet eftersøgningen, men politiet gør opmærksom på, at videooptagelserne er foretaget i mørke.

Derfor er det særligt vigtigt at være bevidst om, at man ikke kan sige noget præcist om farver og nuancer på overvågningen.

- Faktisk kan både hue og jakke være mørke, mens bukserne kan være lysere end på overvågningen, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der leder efterforskningen.

Vicepolitiinspektøren påpeger, at det ikke er sikkert, at den efterlyste mand har noget med brandene at gøre.

- Måske er han nede for at ryge en cigaret, eller måske er han en af de mange borgere, der holder vågnet øje med, hvad der foregår. Det ved vi ikke. Men han kan – bevidst eller ubevidst – have gjort sig nogle relevante iagttagelser i forbindelse med containerbrandene i Fjerritslev by, siger Frank Olsen.

Politiet opfordrer dels manden til at henvende sig til politiet, dels opfordres borgere, der kan genkende ham eller har andre oplysninger i sagen, til straks at kontakte politiet på 114.

Nordjyllands Politi kan af hensyn til efterforskningens videre forløb ikke udtale sig om, hvor præcist video-overvågningen er optaget henne.

- Årsagen er blandt andet, at disse oplysninger er helt centrale for os, så vi kan validere den information, vi måtte få ind, siger Frank Olsen, der kun kan sige, at videoen er kommet til politiets kendskab via en henvendelse fra en borger.

Yderligere beskrivelse af manden på videoen:

Han er iført tætsiddende hue, kraftig hoftekort jakke med skrå sidelommer og kraftig krave, cowboybukser (muligvis Wrangler, jf. mærke på højre baglomme) samt træsko uden hælkappe.

Se video 1 her

Se video 2 her


Genkender du manden, så kontakt politiet på 114. Foto: Politiet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.