Efter Rema-optrin: Nu har kunden henvendt sig

Kunden, der angiveligt overfusede en ekspedient i Rema 1000, har nu selv henvendt sig i butikken og fortalt sin noget anderledes version af episoden.
Kunden, der forleden blev omtalt i et Facebook-opslag, har nu selv henvendt sig.
Kunden, der forleden blev omtalt i et Facebook-opslag, har nu selv henvendt sig. Foto: Scanpix

Da en ekspedient i Rema 1000 i Aarhus mandag måtte forlade en kasse grædende, fordi en kunde havde overfuset hende, satte Daniel Madsen, der er souschef i butikken, sig straks til tasterne.

I et langt opslag på Facebook beskrev han, hvordan han havde fået fortalt hændelsen og efterlyste samtidig kunden.

”Du ved, hvem du er. Du var hernede i butikken og handle i dag for cirka en time siden. Du ser, at der er gang i alle vores kasser, alle medarbejdere har travlt med at betjene kunder, og der er kø. Du kommer hen til ekspedienten i kasse 1. Ekspedienten laver en fejl, da et nedsat-klistermærke fra en vare er faldet af, så du ikke får den rabat, du skulle have haft. Dette gør dig så arrig, at du råber af kasseekspedienten. Du ser, at hun bliver forskrækket og faktisk ret hurtigt får tårer i øjnene af de hårde ord, du efterfølgende sender efter hende. Hun indrømmer sin fejl og siger, at hun nok skal få det rettet. Det stopper dig ikke", stod der blandt andet i opslaget.

Opslaget blev delt mere end 2.000 gange og nåede da også ud til den kunde, det var rettet mod. I en tråd på opslaget skrev hun sin version, som var noget anderledes end den, Daniel Madsen havde beskrevet. Blandt andet pointerede hun, at hun ikke havde råbt op, og at hun havde set sig om efter hjælp.

Efter at have set det indlæg blev hun budt ind til en snak i butikken, fortæller Daniel Madsen i dag til Avisen.dk.

- Vi blev enige om at tage en snak om hændelsen. Vi havde jo oplevet det på to forskellige måder, så jeg var meget interesseret i at høre hendes version, siger Daniel Madsen og understreger, at de har fundet en løsning på episoden uden at ville uddybe det yderligere.

- Det holder vi internt. Dog besluttede vi i fællesskab at slette opslaget, jeg havde skrevet på Facebook. Ingen af os har jo nydt at få den opmærksomhed, vi har fået, siger Daniel Madsen, der inden opslaget blev slettet, skrev en lille opdatering til dem, der havde fulgt med i tråden. Også her forklarede han, at de havde fundet en fælles løsning.

Daniel Madsen har da også lært sin lektie af episoden.

- Vi har den værdi i Rema 1000, at vi snakker med hinanden og ikke om hinanden, så det havde da klart været det bedste løsning, at vi havde taget dialogen på dagen i stedet for, at det nåede ud til offentligheden. det var bare ikke muligt, siger han.

Opslaget, Daniel Madsen i dag fortryder, har dog gjort lidt gavn. Ekspedienten, der følte sig overfuset, er nemlig atter tilbage ved kassen og ved godt mod.

- Hun græd af lykke efter at have læst alle beskederne på Facebook, så hun er glad igen, konstaterer Daniel Madsen.

Avisen.dk har været i kontakt med den omtalte kunde. Efter at have snakket med Daniel Madsen ønsker hun dog ikke at kommentere forløbet yderligere i pressen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.