Efter Papes vilde indbrudshistorie: Nabo bakker op

En nabo bakker nu op om Søren Papes version af sagen, da han fredag var ude og besøge et indbrudsramt område på Nordsjælland.
En nabo bakker nu op om Søren Papes version af sagen, da han fredag var ude og besøge et indbrudsramt område på Nordsjælland.
En nabo bakker nu op om Søren Papes version af sagen, da han fredag var ude og besøge et indbrudsramt område på Nordsjælland. Foto: Scanpix

Det lignede en uheldig valgbommert, da Søren Pape (K) fredag var på besøg hos en indbrudsramt familie i Nødebo på Nordsjælland og under besøget blev opmærksom på, at der måske var et indbrud i gang længere nede af gaden – en kassevogn var i hvert fald blevet observeret.

- Jeg har lige været inde og besøge Poul, der har været udsat for indbrud. Mens vi er her, sker der faktisk det, at der er mistanke om indbrud få meter nede ad vejen, lød det meget hurtigt efter på hans Facebook-profil, hvor han også understregede partiets budskab om, at der skal mere politi og strengere straffe.

Havde en helt syret oplevelse her til formiddag. Besøgte en indbrudsramt familie i Nøddebo, og mens vi sidder og taler...

Posted by Søren Pape Poulsen on 29. maj 2015

Efterfølgende kunne politiet dog slå fast, at der intet mistænkeligt var foregået, men at der var tale om personer, der delte flyers ud i området, og det fik flere medier til at kritisere Søren Pape for at være lidt for hurtig på aftrækkeren.

Tror ikke på politiet

Den Konservative politiker får dog nu opbakning fra Peter Frederiksen, som fik øje på kassevognen i sin nabos indkørsel.

- Jeg kigger ind i min nabos have, og her ser jeg manden, der står og spejder ind gennem husets kæmpe panoramavinduer, siger Peter Frederiksen til DR Nyheder.

Han tror da heller ikke på, at personerne i kassevognen delte flyers ud – selv har hverken han eller de andre i området, DR har talt med, fået nogen.

- Det er eddermageme løgn. Helt ærligt, det er en håndværkerbil med stiger oppe på taget. De havde udenlandske plader og arbejdstøj på. Det er helt ærligt rystende, at politiet lader dem gå, siger Peter Frederiksen til DR Nyheder.

Hos politiet kan den vagthavende overfor DR Nyheder hverken be- eller afkræfte, at en af personerne var helt inde i haven, til trods for at postkassen, hvori flyerne angiveligt skulle være omdelt, står ude ved vejen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.