Efter nøgenbilleder: Her er Michael Dyrbys nye job

Den tidligere TV2-direktør lever fortsat i mediebranchen og skal blandt andet producerer tv-programmet "Operation X".
Michael Dyrby er i gang igen efter sidste efterårs voldsomme mediestorm, hvor det kom frem, at han havde et seksuelt sidespring og delte nøgenbilleder.
Michael Dyrby er i gang igen efter sidste efterårs voldsomme mediestorm, hvor det kom frem, at han havde et seksuelt sidespring og delte nøgenbilleder. Foto: Scanpix/arkiv

I november sidste år måtte Michael Dyrby trække sig fra posten som nyhedsdirektør på TV2, efter det kom frem, at han havde sendt "kompromitterende materiale" i form af nøgenbilleder og sms'er til en elskerinde.

Nu har Michael Dyrby fået gang i arbejdslivet igen. Til Ekstra Bladet fortæller han, at han har startet firmaet Dyrby&More.

Samtidig er han blevet chef på produktionsselskabet Monday, som blandt andet laver dokumentar-programmet "Operation X" på TV2, "Godsejerne" og "Auktionshuset".

- Jeg skal være producent for Monday, der er et af de største uafhængige produktionsselskaber, og have ansvaret for to dokumentarprogrammer: Operation X og et nyt, der er på vej, skriver den tidligere TV2-chef til Ekstra Bladet.

Dyrby&More leverer rådgivning til medievirksomheder om den digitale udvikling og ledelse, fortæller Michael Dyrby til Ekstra Bladet.

Han holder desuden foredrag og laver workshops om samme emner.

Ny start

Michael Dyrby har således lagt afstand til efterårets mediestorm, som blandt andet kastede spekulationer om afpresning og spredning af private nøgenbilleder af sig.

- Jeg har ikke været udsat for afpresning, men materialets tilstedeværelse er nok. Det er nødvendigt, at en nyhedsdirektør både internt og eksternt bliver respekteret og opfattet som en leder, der træffer velovervejede og rigtige beslutninger. Derfor er det mit valg, at jeg ikke længere skal være nyhedsdirektør på TV2, forklarede han den gang i en pressemeddelelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.