Efter Tesfaye-kritik: Søren Pind afbryder rejse

- Situationen er ikke til at sidde andre steder, skriver Søren Pind (V) på Facebook.
"Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder," skriver Søren Pind på Facebook.
"Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder," skriver Søren Pind på Facebook. Foto: Simon Læssøe/arkiv/Scanpix

Justitsminister, Søren Pind, afbryder nu sin studietur til USA for at vende hjem til flygtninge- og migrantsituationen i Danmark. Det skriver han på Facebook.

"Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder," skriver han.

Opdatering på Facebook kommer kort efter, at Mattias Tesfaye (S) over for Ekstra Bladet kritiserede ministeren for ikke at afbryde studieturen hos FBI i USA.

- Sheriffen må komme hjem nu. Hvor er han henne i den her meget specielle situation? Politiet står i en kaotisk situation med stor politisk forvirring og en meget svær politimæssig balance at finde, siger socialdemokraten til Ekstra Bladet.

Kom hjem!

Søren Pind, der har kaldt sig selv for sheriffen, er øverste chef for landet politibetjente, der lige nu er på en stor opgave i forbindelse med den aktuelle flygtninge- og migrantsituationen i Danmark.

Indtil videre har Søren kommenteret situationen på Facebook, og det anerkender Mattias Tesfaye, der dog krævede, at ”bossen skal være til stede på arbejdspladsen”.

- For nu at sige det lige ud: Jeg synes, han skal komme hjem. Det er mærkeligt, at han går rundt og trykker hænder i Washington, når det brænder på i Padborg og Rødby, sagde Mattias Tesfaye altså kort tid før, ministeren annoncerede sin hjemrejse.

Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder.

Posted by Søren Pind on 9. september 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.