Efter Keld Heicks skade: Her er de nye værter til Charlie i Parken

Når Julie Berthelsen og Jacob Haugaard for første gang være værter sammen, så bliver det til en udsolgt 'Charlie i Parken'. Showet sendes på TV 2 Charlie.
Jacob Haugaard og Julie Berthelsen skal arbejde sammen for første gang, når de afløser Keld Heick til "Charlie i Parken".
Jacob Haugaard og Julie Berthelsen skal arbejde sammen for første gang, når de afløser Keld Heick til "Charlie i Parken".
Fotocollage: Peter Bergman/Scanpix/arkiv/

Sangerinden Julie Berthelsen og entertaineren Jacob Haugaard afløser Keld Heick som værter på 'Charlie i Parken', efter han måtte melde afbud på grund af en sprunget akillessene.

Det bliver således et helt nyt makkerpar i dansk underholdning, der i år skal løfte opgaven som værter til 'Charlie' i Parken'.

Det bliver nemlig første gang Jacob Haugaard og Julie Berthelsen sammen skal være værter. De to kender hinanden fra andre sammenhænge, men har aldrig arbejdet sammen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med Jacob. Han er en virkelig fantastisk mand, så det glæder jeg mig til at prøve, siger Julie Berthelsen til TV2.

Det er sjette gang, at TV 2 Charlie holder 'Charlie i Parken'. I år optræder Kandis, Stig & Vennerne, Michael Hardinger Band, Simone, Johnny Deluxe, News med Nadia Steen, Thomas Evers Poulsen med duoen Evers & Elnegaard og Paul Young.

Der vil ankomme 4.500 publikummer til et udsolgt arrangement. For Julie Berthelsen er det første gang, hun skal opleve stemningen til arrangementet.

- Alle har talt så varmt om den her aften og sagt, at der er en afsindig god stemning, så jeg glæder mig til en kæmpestor havefest med masser af god underholdning og skæg og ballade, siger Julie Berthelsen.

Jacob Haugaard optrådte ved det allerførste 'Charlie i Parken'-arrangement og han glæder sig til at være med igen.

- Det skægge ved 'Charlie i Parken' er jo, at der er plads til, at folk kan få sig en svingom foran scenen. Det er så smukt, siger Jacob Haugaard.

Årets 'Charlie i Parken' er udsolgt, men showet kan opleves på TV 2 Charlie over to lørdage: den 30. april og den 7. maj.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.