Efter gnidninger: Oliver Bjerrehuus på ferie med eks'en

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard taler godt sammen. Døtrene Sigga og Hanna får ferie sammen med begge deres forældre og hver for sig.
Her er Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard med deres to børn, Sigga og Hanna på den røde løber, da radiostationen The Voice's i 2014 fejrede 30 års fødselsdag.
Her er Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard med deres to børn, Sigga og Hanna på den røde løber, da radiostationen The Voice's i 2014 fejrede 30 års fødselsdag.
Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix/arkiv

Selv om fotomodellen og tv-kendissen Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard ikke længere er par, så kommer de så godt ud af det med hinanden, at de holder sommerferie sammen.

Det skriver Realityportalen.dk.

- Ja, tonen er heldigvis god imellem os. Jeg passer mit arbejde på et reklamebureau og bor fortsat i lejligheden på Østerbro med mine piger, fortæller 33-årige Gunnvør Dalsgaard.

Oliver Bjerrehuus har tidligere forklaret, at han trods bruddet nærer stærke følelser for Gunnvør Dalsgaard:

- Jeg elsker hende stadig, men hun er så hidsig og sur og vil ikke lade mig være den, jeg er. Så jeg er skredet fra en kvinde, jeg elsker, fordi jeg ikke kan mere. Denne gang er det endegyldigt, fortalte han først på året.

Dom for narkokørsel

Det var blandt andet Oliver Bjerrehuus' brug af narko, som skabte gnidninger i forholdet.

- For mig er det 100 procent uacceptabelt at bringe stoffer ind i et familieliv, og det punkt er vi desværre ikke enige om, har Gunnvør Dalsgaard sagt til Ekstra Bladet.

I december 2015 fik Oliver Bjerrehuus en dom for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

Ferie sammen og hver for sig

Det er otte måneder siden Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Dalsgaard gik fra hinanden efter ti års samliv med hyppige konflikter. Sammen har de døtrene Sigga på seks år og Hanna på tre år.

De to piger skal altså holde ferie med begge forældre på én gang, men de får også ferie dem hver for sig.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.