Efter flise-drab fra motorvejsbro: Politiet efterlyser tre mænd

Fyens Politi efterlyser tre unge mænd, der er set ved Tarup Centret i Odense.
Har du oplysninger i sagen, så kontakt Fyns Politi på telefon 114
Har du oplysninger i sagen, så kontakt Fyns Politi på telefon 114 Foto: Scanpix / arkiv

Det er godt tre måneder siden en 30 kilo tung flise i sommer blev kastet fra en motorvejsbro og ramte en bil på vejen. En 33-kvinde mistede livet som følge af sammenstødet, mens hendes mand blev livsfarligt kvæstet. Den fem-årige søn slap med livet i behold.

Det er endnu ikke lykkedes Fyens Politi at finde frem til gerningsmændene, men nu er der en udvikling i sagen, skriver eb.dk.  

I efterforskingen af den tragiske sag er Fyens Politi kommet frem til, at flisen, der blev kastet, blev stjålet fra Tarup Centret i Odense.  

Nu efterlyser Fyens Politi ifølge Ekstra Bladet tre unge mænd, som blev set af et vidne ved Tarup Centret d. 19 august kl. 22.45. De stod ved en grålig station-car med bagagerummet stående åbent.

- I forvejen har vi efterlyst en ældre grå Volvo stationcar. Så det er da klart, at vi gerne vil tale med de pågældende personer. Hvis de ikke har noget med sagen at gøre, så kan vi udelukke dem, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi til Ekstra Bladet.

Helt præcist blev mændene set holdende ud for Shell og Tarup Centret på Rismarksvej i Odense i vejkanten modsat selve kørselsretningen.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Fyns Politi på telefon 114

 

 

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.