Efter chok-ulykke: Prins Henrik får sin kok tilbage

Jesper Vollmer er efter syv måneder tilbage bag de royale kødgryder
Jesper Vollmer skal i første omgang være med på sidelinjen fire timer om dagen og er taknemmelig for støtten fra sin kongelige arbejdsgiver.
Jesper Vollmer skal i første omgang være med på sidelinjen fire timer om dagen og er taknemmelig for støtten fra sin kongelige arbejdsgiver. Foto: Reuters/Scanpix

Efter syv måneders lang og sej gentoptræning efter en frygtelig nærdødsoplevelse, er Anette Heick mand, Jesper Vollmer, nu så frisk, at han igen kan kokkerere for regentparret.Det skriver Billed-Bladet.

Mandag havde Jesper Vollmer første arbejdsdag, og det er han lykkelig over, fortæller han i et interview med ugebladet.

- Selvfølgelig var det lidt hårdt. Køkkenet skulle jo åbnes efter sommeren, men kollegerne var søde til at tage det tunge slæb. Det var dejligt at møde dem alle sammen igen, også dem uden for køkkenet. Og det var rart at føle, at man har været savnet, siger Jesper Vollmer til Billed-Bladet.

Han skal i første omgang være med på sidelinjen fire timer om dagen og er taknemmelig for støtten fra sin kongelige arbejdsgiver.

Anette Heick mand blev under en ferie i Thailand tidligere på året ramt af en voldsom bølge, som brækkede hans nakke. Han lå derefter lammet i vandet med ansigtet nedad.

Dr. Toogood

Efterfølgende blev han hevet op på stranden, hvor livredderne lagde ham i natostilling, fordi de troede han var druknet.

Det så en australsk læge dr. Toogood – der tilfældigvis var til stede - på afstand.

Hun så, at Jesper havde åbne øjne og kunne tale, og regnede ud, at han ikke var druknet. Så overtog hun styringen, har svigerfar Keld Heick tidligere fortalt til Ekstra Bladet. Den kvindelige læge brølede, at livredderne skulle lade ham ligge, og sikrede, at alt gik forsvarligt til, til han blev hentet af en ambulance. Jesper Vollmer kunne have risikeret at komme alvorligt til skade, hvis han var blevet vendt.

Siden har Jesper Vollmer kæmpet indædt med genoptræningen, og er altså nu klar til igen at tage på arbejde.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.