Efter Alexandra-interview: Martin Jørgensen og Eva Harlou står frem som kærester

Martin Jørgensen og Eva Harlou stod i dag for første gang frem som kærester, da modemagasinet Elle uddelte dets årlige modepriser i DR Byen i Ørestaden.
Martin Jørgen og Eva Harlou kunne ikke længere skjule, at de har indledt et forhold.
Martin Jørgen og Eva Harlou kunne ikke længere skjule, at de har indledt et forhold. Foto: Scanpix/arkiv

Hverken smilet eller de flettede hænder kunne skjule, at den var god nok. Så svaret lå lige for, da Ekstra Bladet i dag spurgte Martin Jørgensen, om han og Eva Harlou er kærester.

- Ja, vi er kærester, svarede grevinde Alexandras eksmand Ekstra Bladet.

Han bekræftede således de vedvarende rygter om, at han har fundet sammen med musikproducer Thomas Troelsens ekskone, tv-værten Eva Harlou.

Parret ankom da også hånd i hånd til modemagasinet Elles årlige uddeling af modepriser i DR Byen i Ørestaden.

Overfor Ekstra Bladet ønskede Martin Jørgensen ikke at gå deltaljer om forholdet. Til gengæld ville Eva Harlou også bekræfte forholdet.

Hun fortalte desuden til avisen, at hun har det fint med at hendes eksmand på ny har fundet kærligheden i Aura Dione, som i øjeblikket slås med Skype-milliardæren og eks-kæresten Janus Friis om millioner i amerikanske retssale.

Martin Jørgensen og Eva Harlou står frem som kærester bare få dage efter, at grevinde Alexandra i BT talte ud om bruddet med eksmanden.

I interviewet fortalte Alexandra blandt andet, at hun ikke tror, at hendes børn ønsker at se Martin Jørgensen - stedfaren gennem otte år.

- Det er noget, jeg ikke tror, de har lyst til. Nu skal jeg ikke tage ordene ud af deres mund. Men når man ser, hvor godt de trives med deres venner, hvor glade, udadvendte og nysgerrige på livet, de er. Og hvordan deres hverdag ikke har ændret sig så meget, er der ikke noget, der mangler, siger Alexandra i interviewet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.