Dusør udloves på opklaring af trippel-kattedrab på Fyn

Tre katte er på grusomste vis blevet mishandlet og aflivet i Assens på Fyn. Nu udlover Dyrenes Beskyttelse 5000 kroner for oplysninger, der leder til gerningsmændene.
En gal gerningsmand slår katte ihjel på Fyn. 
En gal gerningsmand slår katte ihjel på Fyn.  FOTO: Scanpix

En urovækkende sag fra Assens på Fyn, hvor tre uskyldige katte er blevet fundet mishandlet til døde, går nu i nye retninger. 

To af kattene har fået skåret hovederne af og er blevet efterladt i sække foran ejerens hoveddør. Den tredje kan er blevet aflivet med en kraftig pind stukket igennem kroppen. Også den er blevet efterladt død foran den ulykkelige ejers hoveddør.

Det er en sag, der har vagt røre blandt dyre-elskere, og politiet ser da heller ikke med milde øjne på sagen:

- Det er bestialsk at aflive katte på den måde, og det er tæt på mishandling, siger Peter Skov Jørgensen, der er politiassistent ved Fyns Politi i Assens.

Kender du gerningsmanden?

Nu er der nyt i sagen.

De skyldige er desværre endnu ikke fundet, men Dyrenes Beskyttelse er gået ind i sagen og opfordrer nu alle, der ved noget om mishandlingerne til at give en melding om det.

På deres Facebook-side skriver de:

- Tre katte på Fyn er blevet udsat for grov dyremishandling. To af kattene har fået skåret hovedet af, imens den tredje blev stukket ihjel med en pind.
Derfor udlover vi nu en dusør på 5.000 for oplysninger, der kan lede til gerningsmændene.

Har du oplysninger om sagen, kan du ringe til politiet på 114.

Tre katte på Fyn er blevet udsat for grov dyremishandling. To af kattene har fået skåret hovedet af, imens den tredje...

Opslået af Dyrenes Beskyttelse på 4. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.