Duncan efter to mål: Jeg skal ikke bevise noget

Kampen i FC Midtjyllands angreb er hård, men Morten "Duncan" Rasmussen føler ikke, han skal bevise noget.

FC Midtjylland har skarp konkurrence i angrebet, hvor især Morten "Duncan" Rasmussen og Alka Superligaens topscorer, Martin Pusic, der er kommet til Herning-klubben i vinterpausen fra Esbjerg, kæmper om pladsen som frontangriber.

Søndag mod Esbjerg fik Morten "Duncan" Rasmussen chancen fra start for første gang i foråret, og den rutinerede angriber scorede to gange i første halvleg i 3-1-sejren.

Angriberen føler ikke, at han har noget at skulle bevise over for træner Glen Riddersholm.

- Jeg har været med i gamet i mange år, og folk ved, hvad jeg står for som angriber, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Angriberen sætter pris på konkurrencesituationen hos førerholdet, men anerkender samtidig, at det i sidste ende ikke er op til ham, om han skal spille eller sidde på bænken.

- Det er ikke mig, der bestemmer, hvem der skal spille. En del af vores arbejde er, at der er konkurrence om pladserne, og det er med til at holde os skarpe. Man skal ikke ligge sig ned, for så har man ikke chancen for at spille, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Manden, der sætter holdet på kampdagen, er cheftræner Glen Riddersholm, og han er glad for den hårde konkurrence helt fremme i angrebet på FCM-mandskabet.

- Vi har dygtige angribere, men "Duncan" har på det seneste vist god form såvel som den rette indstilling og attitude efter at have været bænket, så det var derfor, han fik chancen fra start mod Esbjerg, siger Glen Riddersholm.

På trods af en god kamp af Morten "Duncan" Rasmussen vil Glen Riddersholm ikke garantere angriberen endnu en plads i startopstillingen næste gang.

- Vi vælger de spillere, der passer bedst til den forestående opgave. Selvom spillerne føler, de bliver valgt fra, vælger jeg til i forhold til holdet og den gameplan, vi nu engang har til den enkelte kamp, siger han.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.