DSU driller Løkke med grov drukplakat

Danmarks Socialdemokratisk Ungdom (DSU) benytter traditionen tro valgkampen til at udgive en stærkt satirisk filmplakat.

Lars Løkke Rasmusen som drukkongen, der sidder og troner på en kæmpe dynge krøllede øldåser med en bunke tømte vinflasker som ryglæn. Sådan fremstilles Venstre-bossen af Danmarks Socialdemokratiske Ungdom (DSU), der i dag har lanceret en grovkornet 'filmplakat' med Løkke i hovedrollen.

DSU har en lang tradition for at bidrage til valgkampen med frække valgplakater, der går lige til stregen - eller, vil nogle måske mene; over stregen. På dette valgs anti-Løkke-plakat er der masser af referancer til succes-serien 'Games of Thrones', der som bekendt har den danske skuespiller Nikolaj Coster Waldau på rollelisten.

I DSU-versionen hedder filmen 'Løkkke på Tronen' og af 'rollelisten' under fotoet fremgår det, at Kristian Thulesen Dahl har rollen som 'Master of bullshit', der tjener som Løkkes højre hånd - mens Inger Støjberg er en galdespyende drage, der 'mæsker sig i fremmedhad og sluger arbejdsløse til morgenmad.'

Den rolle har hun det helt ok med, siger Støjberg selv til Ekstra Bladet her til morgen.

- Jeg har faktisk gået og ventet på, at de skulle komme med plakaten, for jeg synes, det er en sjov tradition, de har. De laver jo altid en plakat med en eller anden reference til en film, siger Inger Støjberg.

Dyre underdrenge og tomme dåser. DSU bidrag til valgkampen. Illustration: DSU

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.