DSB kører også tirsdag med lange tog efter brokollaps

Ekstra vogne fra DSB hjælper også tirsdag med at transportere pendlere forbi den kollapsede motorvejsbro.
DSB sætter også tirsdag ekstra vogne på skinnerne for at give pendlere mulighed for at komme frem uden om Helsingørmotorvejen, der stadig er afspærret efter lørdagens brokollaps.
DSB sætter også tirsdag ekstra vogne på skinnerne for at give pendlere mulighed for at komme frem uden om Helsingørmotorvejen, der stadig er afspærret efter lørdagens brokollaps. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

DSB skruer igen op for togtrafikken i Nordsjælland tirsdag morgen på både S-togstrækningen og Kystbanen for at afhjælpe de trafikale problemer, som brokollapset lørdag aften over Helsingørmotorvejen stadig forårsager.

Der bliver sat ekstra togvogne ind på S-toglinje B fra Holte og Kystbanen fra Helsingør for at skabe plads til de ekstra rejsende, der vælger at tage toget på arbejde.

Således bliver togtrafikken afviklet efter den samme model med ekstra kapacitet, som den blev i løbet af mandagen, oplyser DSB i en pressemeddelelse.

Det betyder blandt andet også, at pendlere med periodekort mellem Helsingør og København kan benytte S-toget.

- Vi forsøger at skabe plads til de ekstra kunder, der måtte vælge at tage toget tirsdag, siger informationschef i DSB, Tony Bispeskov.

Han fortæller, at erfaringerne fra mandagens trafik er, at kunderne har været tilfredse med DSB's løsning med de ekstra togvogne, der skal skabe bedre plads.

Tony Bispeskov understreger, at DSB holder øje med udviklingen i tilfælde af, at det bliver nødvendigt at forlænge perioden med ekstra lange tog for at kunne afhjælpe den trafikale situation i Nordsjælland.

For de rejsende er det en god idé at orientere sig om trafikken tirsdag på www.dsb.dk/trafikinformation/ samt på rejseplanen.dk, der er opdaterede om den aktuelle trafik for togene.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.