Dronningen tager imod nyuddannede gæster

Kongehuset har offentliggjort en række nye billeder fra Christiansborg Slot, hvor dronning Margrethe havde slået dørene op for 47 personer.
Det strømmer ind med kommentarer og lykønskninger til de nyuddannede officerer på Kongehusets officielle Instagram-profil.
Det strømmer ind med kommentarer og lykønskninger til de nyuddannede officerer på Kongehusets officielle Instagram-profil. Foto: Khan Tariq Mikkel/Polfoto

47 nyuddannede officerer fra Hærens Officerskole havde trukket i uniformen og bukserne med pressefolder, da de skulle hilse på dronning Margrethe, der havde inviteret til officielt besøg i Fløjlsgemakket på Christiansborg Slot mandag den 4. juli.

De nye officerer stillede sig op på række, hvorefter de alle modtog et kongeligt håndtryk fra dronningen.

Kongehusets officielle Instagram-profil lagde et billede op af det officielle besøg, som andre Instagram-brugere kunne kommentere på. Og det gjorde de:

- En stor oplevelse at møde H.M. Dronningen efter udnævnelse i Forsvaret - tillykke til de nyudnævnte, skrev profilen med navnet "sofiehhlund".

- Stort tillykke til de nyudnævnte officerer!, lød det fra Det Konservative Folkepartis profil "konservativedk".

- Det er fucking badass, lød vurderingen fra Instagram-profilen "2metzlaff".

Instagram-billedet har allerede fået over 2600 likes på under et døgn, og der ligger flere billeder af besøget på Kongehusets egen hjemmeside.

Alle billederne kan ses her:

http://kongehuset.dk/foto-video/modtagelse-af-nyudnaevnte-officerer-fra-haeren

https://www.instagram.com/p/BHcBSERAPf0/?taken-by=detdanskekongehus&hl=da

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.