Dronningen redder knust drengs dag

Den engelske dronning Elizabeth er en glad brev-skriver og nu har hun givet en knust dreng præcis den opmærksomhed, han havde brug for, efter sin bedstefars død.
Dronning Elizabeth skaber glæde hos en skoledreng, da han modtager brev fra hende
Dronning Elizabeth skaber glæde hos en skoledreng, da han modtager brev fra hende Scanpix

Det er ikke hver dag, at et brev fra selveste dronningen dumper ind igennem brevsprækken, men det sket forleden for en skoledreng fra England, Owen Maxfield.

Og det bragte både forundring og lykke med sig, fortæller drengens mor til Express:

- Det var et chok, men det gjorde virkelig Owen glad.

LÆS OGSÅ: Dronningens trusser under lup

Bedstefar passede juvelerne

Han havde i forbindelse med sin bedstefars død skrevet til dronning Elizabeth for at fortælle om dødsfaldet, fordi bedstefaren en gang havde været vagt for de kongelige juvelser.

LÆS OGSÅ: Du skal altid gå på WC før og efter sex

Drengen var naturligvis ked af dødsfaldet og mente, at det var på sin plads at informere bedstefarens tidligere arbejdsgiver om dødsfaldet og invitere hende til begravelsen. Hun kom ikke, men sendte et svar tilbage.

- Dronningen skrev, at hun var ked af at høre, at Owens bedstefar var gået bort, og at hun var meget interesseret i at høre om det, at han havde passet på juvelerne, fortæller Gaynor Maxfield, der er mor til Owen.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag holdbare parforhold

Hun fortæller, at Owens bedstefar ofte fortalte sit barnebarn om tiden, hvor han var vagt for dronningens juvelser:

- Owen følte, at det var vigtigt, at dronning blev informeret om dødsfaldet. For at være ærlig, så havde vi ikke forventet et svar, og Owen blev helt vildt glad, da han fik et svar tilbage fra dronningen.Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.