Dronningen forladt: Alene på Gråsten Slot

Familien hastede hurtigt videre efter deres visit på Gråsten Slot.
Foto: Scanpix

Dronning Margrethe må nyde sommeren alene på Gråsten Slot, hvor hun ellers ynder at samle familien.

Det var da også lykkedes at samle både mand, barn, svigerdatter, børnebørn, nevø og niece. Men aldrig så snart var det officielle familiefoto foran slottet taget, før familien brød op, og dronningen måtte se sig selv ladt alene tilbage.

Det skriver seoghør.dk.

Mens fotograferingen på trappen foran Gråsten Slot foregik fredag, rejste kronprinseparret og deres fire børn nemlig videre allerede søndag morgen.

Mandag var det så familien fra Berleburg, der drog sydpå igen, og med sig i bilen havde de prins Henrik, skriver seoghør.dk.

Prins Henrik forlod dronningen og Danmark for at rejse til vinslottet i Cayx, hvor han mødtes med sin franskfødte svigerdatter Marie, prins Joachim og deres to børn.

Joachim og Marie lader dog til at være hastet videre herfra til Brasilien. I hvert fald har de på Instagram postet et billede, hvor de sammen med prins Felix og prins Nikolai poserer foran Iguazú-vandfaldene, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina.

Joachim og Marie nåede dermed slet ikke at deltage i det traditionelle sommertræf på Gråsten Slot, hvilket heller ikke er gået helt ubemærket hen.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.