Dronningen efter voldsom ulykke: Ikke så mærkeligt, det gik galt

Dronningen morede sig over kronprinsens ulykke.
Dronningen er på vej til receptionen for de danske OL- og paralympiske atleter  uden kronprinsen, der ligger hjemme på Amalienborg med en halskrave på efter en trampolinulykke.
Dronningen er på vej til receptionen for de danske OL- og paralympiske atleter uden kronprinsen, der ligger hjemme på Amalienborg med en halskrave på efter en trampolinulykke.

Kronprins Frederik skal ikke forvente mors trøst efter sin trampolinulykke torsdag eftermiddag.

For under fredagens receptionpå Christiansborg for de danske OL- og paralympiske atleter havde dronning Margrethe overskud til at grine af situationen.

- Når man hopper i trampolin, når man er fyldt næsten 50, så er det måske ikke så mærkeligt, at det går galt. Men han har det godt, men han må bare ikke lege med her, sagde dronning Margrethe til salens store latter til TV2.

Blå, gul og grøn

- Kronprinsen skulle jo også have været her i dag, men han kan desværre ikke være til stede. Han ærgrer sig blå og gul og grøn. Og rød og hvid vel også, sagde dronning Margrethe med et smil på læben.

Trampolinulykken skete torsdag eftermiddag i et elitetræningscenter i Søborg nord for København. Kongehuset oplyser, at prins Christian var til stede ved ulykken.

Det er ikke oplyst, hvad der præcis skete. Men overlæge Gudrun Gudmundsdottier Neurokirurgisk Afdeling på Aarhus Universitetshospital siger til Ritzau, at det kræver en vis kraft at skabe et brud på halsryggen.

Halskrave i 12 uger

Ifølge overlægen sker det ikke så ofte, men når det gør, er det ofte i bilulykker eller i forbindelse med sportsgrene, hvor man kommer op i luften, og kan falde hårdt.

Men kronprinsen slap med skrækken. Der er er kun tale om et lille brud, der skal behandles med en halskrave, som kronprinsen skal have på i 12 uger.

'Han skal have en parasport-folder'

Den danske guldvinder, Pernille Blume, sender en god bedring-hilsen til kronprinsen.

-  Jeg håber, at han kommer sig hurtigt. Ærgerligt. Det havde været dejligt, hvis kronprins Frederik kom. Men det er klart, at i den situation må han jo blive hjemme og slappe af og passe på sig selv, siger hun til dr.dk.

Bordtennisspilleren, der vandt PL-guld, Peter Rosenmeier, var noget mere sarkastisk:

- Hold da op! Det kan være han skal ha' en para-sport-folder.

Interview med dronningen
 Videoen stammer fra dr.dk.
 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.