Dronning får alternativ lykønskning fra Spice Girl

Alle vil deltage i fejringen af dronning Elizabeths fødselsdag. Sangerinden Geri Horner har opfundet en cupcake for at hædre regenten.
Den tidligere Spice Girl, Geri Horner har opfundet en cupcake, der markerer dronning Elizabeths 90-års fødselsdag.
Den tidligere Spice Girl, Geri Horner har opfundet en cupcake, der markerer dronning Elizabeths 90-års fødselsdag. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Fejringen af dronning Elizabeths 90-års fødselsdag spreder sig som ringe i vandet. Alle vil give deres bidrag til festlighederne, og Spice Girl-stjernen Geri Horner - tidligere Halliwell - er ingen undtagelse.

Hun er nemlig både royalist og ser op til den engelske regent, og samtidig har hun for nylig vundet en velgørenhedsudgave af BBC's bagedystprogram.

Derfor har den nykronede bagedronning opfundet en cupcake, der markerer den royale fødselsdag og samtidig sætter fokus på velgørenhed for nuværende og tidligere soldater. Det skriver Hello! Magazine.

- Jeg er altid ivrig efter at vise min støtte til dronningen. Nogle gange, når jeg er i tvivl om en beslutning, tænker jeg over, hvad hun ville gøre i samme situation, siger den 43-årige sangerinde.

Det var Hello! Magazine, der bad sangerinden om at kreere en kage til den engelske regent. Og fordi bladet samarbejder med velgørenhedsorganisationen Royal British Legion, der har den karakteristiske valmue som symbol, har dronninge-cupcaken også fået den røde blomst på toppen.

Selv om dronning Elizabeth fyldte 90 år den 21. april, er det først i midten af juni, dagen markeres. Det største arrangement er en picnicfrokost i haven ved Buckingham Palace den 12. juni, som 10.000 mennesker har købt billet til, hvor dronningen også vil deltage.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.