Dronning bliver fejret af Obama

Da den spanske dronning fyldte 43 år tirsdag var det ikke med morgenbrød på sengen og flagsang - i stedet gik turen til Det Hvide Hus.
Den spanske dronning Letizia fyldte 43 år tirsdag.
Den spanske dronning Letizia fyldte 43 år tirsdag. Foto: Alessandra Tarantino/AP

Tirsdag kunne den engelske prins Harry stolt vise sit røde skæg frem på sin 31-års fødselsdag. Men han var ikke den eneste royale, der kunne fejre, at endnu et år var gået den 15. september.

Dronning Letizia af Spanien er 12 år ældre end den engelske prins, men selvom hun har rundet de første fire årtier, var der stadig plads til lidt fødselsdagfejring på hendes 43-års fødselsdag.

Dronningen var på dagen sammen med sin mand, kong Felipe den sjette, i USA, og hvem er så bedre at fejre fødselsdag med end familien Obama? Det royale par blev vist rundt i både Det Hvide Hus og i den økologiske have af præsidentparret. Mens dronningen duftede til blomster arm i arm med Michelle Obama, brugte kongen i stedet tiden i det ovale kontor sammen med præsidenten.

Det skriver Hello! Magazine.

Men præsidentparret var ikke de eneste, der fik royalt besøg. Før turen gik til Det Hvide Hus, havde det spanske regentpar allerede været forbi Mount Vernon, hjembyen for George Washington. Her lagde de en krans til ære for grundlæggeren, før turen gik videre til Capitol Hill for at mødes med lovgivere.

Kong Felipe og dronning Letizia tager hjem til Spanien igen den 18. september, efter to smutture til henholdsvis Miami og St. Augustine.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.