Drama i Odder: Kommune fyrer to topdirektører

Både Odder Kommunes kommunaldirektør samt social- og kulturdirektør er fyret og fritaget for tjeneste. Direktøren for børn, unge, teknik og miljø sagde op i sidste uge.
Odder Kommune skal finde tre nye direktører i den næmeste fremtid.
Odder Kommune skal finde tre nye direktører i den næmeste fremtid. Foto. Wikipedia

Der bliver nogle jobsamtaler at se til i den kommende tid hos Odder Kommune. I sidste uge indgav direktør for børn, unge, teknik og miljø sin opsigelse, og det blev den endelige grund til fyringerne af to topdirektører i kommunen.

Opsigelsen skulle angiveligt være sket som en konsekvens af et dårligt samarbejde gennem længere tid mellem ham og to topdirektører i kommunen.
Det var bestemt ikke første klage over de to, borgmester Uffe Jensen,(V) havde modtaget:

"Konklusionen er, at vi ikke anser kommunaldirektør Kenth Halfdan Ferning og direktør Jette Rud Knudsen som de rette personer til at lede Odder Kommune," skriver Uffe Jensen i en pressemeddelelse. det skriver Politiko.dk.

Det var da også et enigt økonomiudvalg, der søndag aften tog beslutningen. allerede mandag blev det meddelt de to direktører, der øjeblikkeligt blev fritstillet.

Hvornår Kommunen finder nye direktører til posten vides ikke. Det kommer til at koste sammenlagt 4,5 millioner kroner i fratrædelse og løn i opsigelseperioden.

kilde. Politiko.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.