Drama i nat: Politiet efterlyser sort Mercedes 4-hjulstrækker efter voldsomt rambuk-tyveri.

Advarsel: Hvis man ser bilen, skal man ikke gøre andet end at ringe til politiet i Syd- og Sønderjylland. Tyvene kan være farlige.
I biljagten efter rambuk-tyveriet blev en patruljevogn presset i grøften af den sorte Mercedes 4-hjulstrækker, oplyser vagthavende hos Sydjyllands Politi.
I biljagten efter rambuk-tyveriet blev en patruljevogn presset i grøften af den sorte Mercedes 4-hjulstrækker, oplyser vagthavende hos Sydjyllands Politi. Foto: Arkiv/Scanpix

Politiet i Syd- og Sønderjylland søger vidner, der har set en sort Mercedes 4-hjulstrækker, som blev brugt ved et rambuk-tyveri i Vejen i nat. Den er monteret med stjålne nummerplader AC88688.

Rambuk-tyveriet skete lidt efter midnat natten til søndag på Coops centrallager i Vejen.

Politiet oplyser, at deres patruljevogn i første omgang satte efter en varevogn, en Mercedes Sprinter, der kørte fra stedet. Patruljevognen blev under jagten presset i grøften af den sorte Mercedes 4-hjulstrækker, som var kørt op på siden af den. Herefter flygtede chaufføren af varevognen over i 4-hjulstrækkeren.

Da patruljevognen kom op af grøften og satte efter tyvene igen, sprøjtede de mod den med en pulverslukker, for at ødelægge politiets udsyn, og 4-hjulstrækkeren slap bort.

Der er derfor tale om en potentielt farlig tyvebande, og hvis man ser den i dag, skal man derfor blot ringe til politiet og ikke foretage sig yderligere.

Politiet hører gerne fra alle, der har set noget, på telefon 7611 1448

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.