Drama i Landmand søger kærlighed: Værten rasende på Ole

Lene Beier er normalt en glad vært i tv-succesen Landmand søger kærlighed, men i gårsdagens afsnit bliver hun sur på Ole, fordi han har været ufin overfor kvinderne på gården.
Værten Lene Beier er ikke spor glad for Ole's opførsel i Landmand søger kærlighed. 
Værten Lene Beier er ikke spor glad for Ole's opførsel i Landmand søger kærlighed.  FOTO: Scanpix

Den swinger-glade økolandmand Ole har kvajet sig i 'Landmand søger kærlighed'. Han har valgt sin kvinde, men han har gjort det på en knap så velovervejet og ordentlig måde, fortæller programmets vært, Lene Beier til BT.

I det ottende program, der blev vist i går, onsdag, på TV 2 udbryder Lene midt i programmet:

- Ole, for helvede! hvorefter hun tager hovedet i hænderne.

Værten er ganske enkelt rystet over Oles opførsel.

Han har taget de sidste to kvinder, der er tilbage på gården, med i swingerklub. Bagefter har han igen fjollet rundt med Gitte, som han har gjort tidligere, og dermed gjort det meget klart overfor Alice, at hun ikke er den nye kvinde i hans liv.

Vi skal passe på deltagerne

Alice forstår efterhånden alvoren, og hun pakker derfor sine ting og forlader gården midt om natten, uden at tv-holdet ved det. Hun er såret og ked af det. Derfor bliver Lene Beier sur på Ole.  

- Fra tv-holdets side har det været utrolig vigtigt, at der ikke var nogle af deltagerne, der gik hjem med ondt i maven eller følte, at de ikke var blevet passet ordentligt på, for det duer ikke, når man laver den slags tv. Så jeg blev vred over, at Ole ikke havde været mere forsigtig. Samtidig snyder han jo også seerne for, hvad der skete, siger Lene Beier om sin vrede.

Der sker altså en masse på Ole's gård, som seerne ikke får at se. Men det er nu alligevel Alice, som Lene Beier er mest bekymret for, fordi Ole har tacklet hele situation skidt:

- Ole siger, at han har indrømmet over for Alice, at han hellere ville Gitte, men det var lidt en uheldig måde at få det gjort på. Så jeg tror, at Alice blev skuffet over, at han valgte Gitte. Jeg tror virkelig, hun var blevet rigtig glad for ham. Derudover er det ikke en særlig fed situation at blive valgt fra, især når man har sagt på nationalt tv, at man er blevet forelsket i et andet menneske, siger tv-værten.

Lene Beier fortæller, at tv-holdet ikke på forhånd vidste, at Ole er en mand, der holder af at komme i en swingerklub. Det kom før frem under optagelserne, og det tog da også lidt tid for kvinderne at vænne sig til den tanke.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.