DR-profil sælger Hellerup-villa

Du skal op omkring ni millioner kroner, hvis du vil bo i Maria Rørbye Rønns murermestervilla i Hellerup.
Maria Rørby Rønns villa i Hellerup er sat til salg.
Maria Rørby Rønns villa i Hellerup er sat til salg. Foto: Betina Garcia/Scanpix/arkiv

DRs generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, har sammen med sin mand sat parrets villa i Hellerup til salg.

Og er man interesseret i at rykke ind på de attraktive kvadratmeter, så skal man op og handle omkring ni millioner kroner.

Den 183 kvadratmeter store villa er nemlig udbudt til 8.995.000 kroner. Det skriver Boliga.

Ifølge Boligas beregning af den gennemsnitlige udbudspris i området, har generaldirektør-parret lagt sig en anelse under gennemsnittet i det eftertragtede Øresunds-postnummer.

Maria Rørbye Rønn og gemalen købte den store villa i 1998 for 2.750.000 kroner. Og selvom der tages højde for inflation, ser det ud til, at de kan glæde sig til en økonomisk gevinst, hvis det lykkes at få solgt den røde murstensvilla til udbudsprisen.

Ifølge ejendomsmæglerens salgsannonce er villaen en klassisk murermestervilla beliggende centralt i Hellerup med ekstra god loftshøjde, stuklofter, brede plankegulve og franske døre.

Villaen er bygget i 1924 og ligger på en 678 kvadratmeter stor grund tæt på Bernstorffsvej Station.

Rønn afløste Plummer

Maria Rørbye Rønn har siddet i DRs generaldirektør-stol siden efteråret 2010, hvor hun afløste Kenneth Plummer. Det var dog først i februar 2011, at hun officielt blev valgt til posten som DRs overhoved.

Rønn er uddannet jurist og har, inden hun kom til Danmarks Radio, været ansat i både Justits- og Kulturministeriet, ligesom hun også har besiddet flere topposter i DRs juridiske afdelinger.

Se Maria Rørbye Rønns villa her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.