DR henter ny vært

DR's nyhedsmagasin Deadline får ny vært.
- Deadline’ står for mig som et både modigt og vigtigt program, som tør konfrontere dem, der har magt og udfordre sine seere, siger Lotte Folke Kaarsholm.
- Deadline’ står for mig som et både modigt og vigtigt program, som tør konfrontere dem, der har magt og udfordre sine seere, siger Lotte Folke Kaarsholm. Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Fra årsskiftet toner et nyt ansigt frem på skærmen på DR2's nyhedsmagasin Deadline.

Det bliver den 41-årige Lotte Folke Kaarsholm, der kommer fra en stilling på Dagbladet Information. Det skriver DR i en pressemeddelelse. 

- Deadline’ står for mig som et både modigt og vigtigt program, som tør konfrontere dem, der har magt og udfordre sine seere – tale op til dem og invitere dem til at tænke med og tænke videre, siger Lotte Folke Kaarsholm i pressemeddelelsen.

For nyligt sagde Martin Krasnik farvel til sin værtsrolle på programmet, og den nye vært skal guide seerne igennem nyhedsstrømmen sammen med Niels Krause-Kjær, Nynne Bjerre Christensen, Sigge Winther Nielsen og Jacob Rosenkrands.

Lotte Folke Kaarsholm er cand.mag. i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet og har været ansat på Information siden 2003, hvor hun både har skrevet for kultur- og udlandsredaktionen, før hun blev redaktionschef. Hun har sin første arbejdsdag på ’Deadline’-redaktionen den 1. december og har premiere på skærmen til januar.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.