DR afslører: Populært bage-program får flere nye mænd med

DR justerer på konceptet på tv-hittet 'Den store bagedyst'.
Selvom der er ændringer i konceptet på programmet 'den store bagedyst' vil vært Timm Vladir og dommerparret Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen fortsat være med.
Selvom der er ændringer i konceptet på programmet 'den store bagedyst' vil vært Timm Vladir og dommerparret Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen fortsat være med. Foto: Claus Fisker/Scanpix/arkiv

Når der skal æltes, røres og pyntes i den kommende sæson af DR-hittet 'Den store bagedyst', vil det være med et par ændringer i konceptet, afslører DR nu.

Det skriver BT.

Blandt andet vil sammensætningen af deltagere være anderledes i år.

- Sidste år var Micki den eneste mandlige deltager, så I år har vi gjort en indsats for at få flere mænd til at melde sig. Det har gjort, at vi har fire mænd med i år, og de er rigtig gode, siger redaktør på ’Den Store Bagedyst’, Søren Olsen til BT.

Han fortæller også, at vi i den kommende udgave af programmet vil møde den yngste deltagere nogensinde i form af en gymnasieelev på 19 år. Hun skal blandt andet konkurrere mod en tandlæge, en damefrisør, en pensionist og en DSB-togfører.

Det er stadig Timm Vladimir, der skal styre slagets gang som vært, ligesom dommerparret Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen heller ikke bliver skiftet ud. Det gør til gengæld omgivelserne. 

- Vi skal filme et helt andet sted, end vi har gjort før. Vi plejer at være på et slot i Silkeborg, og nu skal vi være et andet sted i Jylland. Det gør vi for at få nye, flotte billeder og give programmet et nyt udtryk, siger Søren Olsen til BT.

Optagelserne til den nye sæson af 'Den store bagedyst' starter i slutningen af april og får premiere til efteråret.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.