Dortmund-træner tror stadig på førstepladsen

Jürgen Klopp var utilfreds med indsatsen mod Arsenal, men ligner stadig en vinder af Champions League-gruppen.
Jürgen Klopp var ikke tilfreds med Dortmunds præstation, men nederlaget til Arsenal får næppe konsekvenser for tyskernes placering.
Jürgen Klopp var ikke tilfreds med Dortmunds præstation, men nederlaget til Arsenal får næppe konsekvenser for tyskernes placering. Foto: Alastair Grant/AP

Med 0-2-nederlaget ude mod Arsenal tabte Borussia Dortmund for første gang point i årets Champions League, men den tyske træner Jürgen Klopp var trods skuffelsen glad for udsigten til at fastholde førstepladsen i gruppen.

- Vi er stadig nummer et og slutter på førstepladsen med bare et point på hjemmebane i den sidste kamp mod Anderlecht. Så vi kan koncentrere os om Bundesligaen, siger Klopp til TV3+.

Han hentydede til, at klubben sensationelt ligger tredjesidst i ligaen. I Champions League havde klubben gjort rent bord indtil i London onsdag aften, hvor holdet kom bagud efter to minutter.

- Vi fik en dårlig start på kampen. Vi vidste, at Arsenal ville komme på banen med masser af gejst og følelser. Alligevel kom vi tilbage og havde vores gode perioder.

- Jeg siger ikke, at vi skulle have haft et point, men vi kunne have fået det, hvis vi havde spillet lidt bedre. Det var ikke godt i aften, men det var positivt, at vi kom fra kampen uden at få flere skader, siger Klopp.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.